Vilkasta viikonloppua

Neämmä se kellojen siirto viikonloppu lähenee, kun kävijämäärät rupeavat nousemaan 100kpl päivävauhtia.

Tänäänkin on jo tuhat kävijää rikki, eli ihan hyvillä määrillä mennään. Suurin osa on juurikin etsimässä tuota kellojen siirto muistisääntöä, eli mihin suuntaan sitä kelloa oikein siirrellään (taaksepäin tulevana la-su yönä).

Muita vakiohakusanoja näemmä myös siellä joukossa. Tosin olen jo pitemmän aikaa ihmetellyt, että miten nuo muutamat hakusanat pysyvät listoilla vaikka täältä ei löydy yhden yhtäkään artikkelia joissa olisi kyseisiä sanoja viljelty. Eikä tulla viljelemäänkään.

1 thought on “Vilkasta viikonloppua

  1. Dalai

    Terve,

    Mulla oli sama Laamojen puolella. Kerran tein jutun, jossa oli linkki kotikuntani verotietoihin, kun niitä ei ollut helposti silloin vielä näytillä. Joka vuosi verotietojen julkaisuaikaan kävijämäärä kertaantui monisatakertaiseksi, vaikka juttu oli vuosia vanha… Jotenkin Google vaan reittas sivun aina korkealle hakutuloksissa…

Kommentointi on suljettu.