Mainos: Edulliset lehtitilaukset. Laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä. Löydä omasi!

Sivuston ylläpito maksaa jonkin verran ja sen tähden näytämme mainoksia tälläkin sivulla. Nyt kirjoitan kohteesta josta on itsellänikin kokemuksia ja hyviä sellaisia.

Jos sinulla on suunnitelmissa jonkun aikakausilehden tilaus niin klikkaamalla tästä itsesi Lehtikuninkaan sivuille pääset selaamaan suurta valikoimaa lehtiä (Aku Ankka, Topgear yms) ja voit itse tilata lehden kätevästi (mukana myös tilaajalahjoja). Olen itse käyttänyt sivustoa ja tilannut esimerkiksi Tee Itse – lehden (olen kirjoittanut n. vuosi sitten tälläisen artikkelin siitä: Joululahja miehelle). Tilaus onnnistui helposti ja lasku sekä tilaajalahja tulivat niinkuin sopimuksissa luki. Eli itselläni jäi positiivinen kuva sivustosta.

Jokaisesta tilauksesta saamme pienen provision joka käytetään ylläpitoon. Kiitos avustasi!