Movember

On jälleen Marraskuu ja Movemberin aika. Jos et tiedä mikä Movember on niin lue tästä. Viime vuonna osallistuin itse ensimmäisen kerran – tosin sillä seurauksella, että en koko kuukautta kasvattanut vaan jossain vaiheessa pokka petti.

Nyt siis yritys uusi ja viikset ovat kasvamassa. Ajoin naaman sileäksi lokakuun viimeinen päivä ja nyt sitten katsotaan kestääkö koko kuukauden nuo viikset naamalla. Tarkoitushan on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista kaikki kerätyt varat menevät Syöpäsäätiön hopearahastoon.

Juttuhan toimii näin:

Kampanja alkaa 1. marraskuuta (tosin ei vieläkään ole myöhäistä aloittaa!). Ajat naaman sileäksi ja ryhdyt kasvattamaan viiksiä (Ei partaa/pukinpartaa vaan viiksiä!). Sen jälkeen ryhdyt hankkimaan tukijoita jotka lahjoittaisivat sinun kautta varoja Syöpäsäätiön Hopearahastoon. Kaikki nämä lahjoitetut varat menevät suomalaisen miehen hyväksi.

Rekisteröityessäsi Movember-kampanjaan teet oman Mo Bro (tai Mo Sista)-tunnuksen ja saat sivun jonka kautta lahjoittaminen on helppoa ja näet, että ketkä lahjoittavat sinun kauttasi.

Naiset voivat osallistua kampanjaan olemalla Mo Sistoja ja olemalla tukijoita ja auttamalla keräämään varoja. Naisten ei tarvitse kasvattaa viiksiä  (ei ole edes toivottavaa…).

Jos et halua osallistua, mutta haluat lahjoittaa niin tein oman MoBro-tunnukseni jonka kautta voit tehdä lahjoituksen ja olen todella kiitollinen tästä panoksestasi! Minun MoBro-sivuni ovat osoitteessa: http://mobro.co/tomik

 

Nyt siis haastan sinutkin osallistumaan Movemberiin tai edes lahjoittamaan (jo 5e lahjoitus tekee ihmeitä)! Haaste on heitetty – otatko vastaan?

1 thought on “Movember

Kommentointi on suljettu.