HTML-editori Macille

Nyt kun olen hetken aikaa ollut Omenakoneen omistajana niin on muutaman kerran tullut vastaan, että ”PClle on *keksi nimi tähän*  tarvittavaan juttuun – mikähän on Macille vastaava?”. Koska tässä joutuu aina välillä vähän kiikkailemaan noiden nettisivujen kanssa niin yksi ensimmäisistä softista joita kaipasin oli kunnon HTML-editori.

Vastauksen sain tässä muutama viikko sitten koirankusetuslenkillä kun kuuntelin podcastina Puhujainkulmaa ja siellä kerrottiin softavinkkinä sellaisesta ohjelmasta kuin Tumult Hype.

Tämä ohjelma osaa tehdä HTML5 sisältöä. Animaatioita ja interaktiivista sisältöä ilman koodaamista (eli tämä nyt sitten kai ei ole ihan ”aito” html-editori monenkaan mielestä). Olen itse vältellyt aika pitkälle tälläisiä WYSIWYG-editoreita, mutta tässä on mielestäni aika kätevä editori. En lähtisi tällä tekemään mitään älyttömän isoja projektia, mutta jonkun tuote-esittelysivuston tai pienen yrityksen kotisivut varmasti rakentuvat näppärästi. Hintakaan ei ole mielestäni mikään älyttömän paha 23,99e. Alapuolella on AppStoren linkki softaan: