Fazer rulez!

Fazerilla on yhdessä enemmän kampanja, jossa Fazerin sivuilta voi lunastaa esim. CDon.com kaupan pieniä lahjakortteja, kuten biisi- tai elokuvalatauksen (vuokrauksen). Kuponkeja saa ainakin karkkipusseista. Maarit oli ostanut lapsille karkkipäiväksi Fazerin pusseja. Olisin lunastanut pari kuponkia ja kurkannut josko palkinnot olisivat sellaisia, että niitä voisi lunastaa myös linuxilla. Tulos oli kyllä huvittava. Koko Fazer.fi sivusto nurin. Kokeilin Firefoxilla ja Operalla ensimmäisen kerran perjantai-iltana. Olisikohan kyseessä legendaarinen perjantai-iltapäivän viimeinen fiksi ja sitten kotiin. Kyllä se toimii – ihan pieni vain – ei sitä tarvitse testata… Normi huoltopäivityksestä olisi varmasti ilmoitettu ja pahoiteltu etusivulla aiheutunutta harmia.

Hyvin toimii…

 

3 thoughts on “Fazer rulez!

  1. Tomi

    Sattumalta osallistuin itse tuohon kampanjaan ja silloin sivut toimivat.
    Tosin mielenkiintoinen juttu, että palkinnoksi ilmoitettiin pelkästään ”CDON.com” eikä mitään muuta. Mistään ei selvinnyt, että mitä oikeasti voitin. Noh, ajattelin että sähköpostiin varmaan kolahtaa tietoa…ei ole tähän päivään mennessä tullut tietoa…Fazer rocks! Harmi, kun en tajunnut ottaa kuvakaappausta siitä..

  2. Dalai

    Kyllä me saatiin kerran leffan vuokraus CDon.com ja ohjeet ja koodi tuli kyllä sähköpostiin. Linuxilla ei vain teitenkään se toiminut, eikä minulla oo toosakoneita, joten jäi käyttämättä. Tai siis käytin, mutta en voinut katsoa. Tulipahan maksettu etu käytettyä eli Fazerille se sentin maksu varmaan tms…

Kommentointi on suljettu.