Angry Birds Premium ilmaiseksi

Hauista päätellen täällä on käyty etsimässä ilmaista versiota Angry Birdistä. Ohjeet lataamiseen on täällä. Peliä jaellaan 100k kappaletta, joten hopi hopi lataamaan, jos se nyt on mahdollista. Lue alta…

 

Doh, itsekin sain latauslinkin puhelimeen. Päivitä Ovi Store jne… Jotenkin tuntuu niin Wintoosamaiselta. Miksi sitä ei voi ladata siitä linkistä suoraan? Miksi ihmeessä pitää käynnistää puhelimen kauppasofta, joutua päivittämään sitä ja ties mitä… Ilmainen peli, joten ei kai sillä niin ole väliä? Kyllähän sen latausmäärän saa siitä laskettua. Ei tuostakaan generoitunut kuin harmia. Helppokäyttöisyys olisi POP! Seamless! Mutta ei… ”Odota. Asennus kestää muutaman minuutin.” Staattinen harmaa progress bar vaan jumittaa ruudulla… Nokialla näyttää olevan pitkät minuutit… Jäi muuten lataamatta… Ehkä ensi kerralla… Ei kai ne firman omat softat voi olla yhteensopivia… Eikä turhauta yhtään…

 

UPDATE: No puhelimen buutti auttoi ja sen jälkeen Ovi Storen sai päivitettyä ja pelin ladattua. Buutin jälkeen kaikki toimi vallan mainiosti… Buutti päivässä pitää mielen virkeänä…

One thought on “Angry Birds Premium ilmaiseksi

Kommentointi on suljettu.