Angry Birds klooni tietokoneelle

Klooni Windowsille

Teille jotka etsitte Angry Birds peliä tietokoneelle, niin löysin kloonipelin jota voi pelata selaimessa. Nimeltään tämä on Angry Animals. Peli ei ole kyllä vihaisten lintujen tasoa (Ei grafiikaltaan tai pelattavuudeltaankaan), mutta kyllähän tuonkin pelin seurassa nyt muutaman hetken saa kulumaan. Täyttä kopiointiahan tämä flash-peli on alkuperäiseen verrattuna. Itse ehdottomasti suosittelen ostamaan aidon ja alkuperäisen pelin jos vain omistat puhelimen jossa peli pyörii.

Aito Angry Birds Macille

Tietysti kannattaa myös muistaa, että jos omistat Mac tietokoneen niin aito peli on saatavilla myös App Storen kautta omalle koneellesi. Löytyy alkuperäinen Angry Birds sekä Angry Birds Rio Nämä versiot siis ovat tietokoneella toimivia versioita. Hauskoja pelihetkiä!