Kännykän kierrätys

Lojuuko nurkissasi ylimääräisiä kännyköitä joilla et tee mitään, mutta jotka kuitenkin toimivat (tai sitten eivät)? Puhelimet ovat jääneet vaihdossa yli koska ei ole ollut kannattavaa jättää vanhaa puhelinta myymälään ostaessa uutta puhelinta. Löysin sivuston jonka kautta on helppo harrastaa kännykän kierrätystä. KierrätäKännykkä.fi sivustolta pystyt helposti tilaamaan itsellesi KierrätysPaketin (ilmainen).

Laitat kännykän (tai kännykät) pakettiin (josta on postimaksu maksettu) ja 2-3pvän sisällä sinulle on maksettu tästä puhelimesta rahaa tilillesi!

Paljonko he maksavat määrätystä matkapuhelimesta? Se selviää heidän Katso kännykkäsi arvo -sivuilta. Esimerkiksi Nokian 6220 matkapuhelin on 35,20€:n arvoinen. Sehän on selvää, että hinta ei ihan päätä huimaa ja osa puhelimista on niin vanhoja, että niistä ei makseta mitään. T’ssä on ainakin helppo tapa päästä eroon jos haluaa ekologisesti ja helposti hoitaa puhelimen kierrätyksen. Kannattaa myös huomioida, että ”Jos puhelin on vain osin viallinen, maksamme 50 % arvolaskurin mukaisesta esimerkkihinnasta.” eli voit saada myös pikkuviallisesta puhelimesta rahaa. Jos puhelimesi on korjauskelvoton niin kertovat, että ”Jos kännykkä on korjauskelvoton, materiaalit kerätään talteen ja uusiokäytetään. Korjauskelvottomista kännyköistä emme maksa, mutta ne kierrätetään puolestasi asianmukaisesti ja ilmaiseksi.”


Katso video:
httpv://www.youtube.com/watch?v=3O47J-qSlDc