Gadget verkkokauppa (dealextreme.com)

Dealextreme on verkkokauppa josta löytyy todella todella paljon erilaisia gadgetteja, matkapuhelimia erilaisia kodinelektroniikkaa ja muita pienlaitteita. Kauppa sijaitsee Hong Kongissa ja tuotevalikoima on todella laaja.

Yhtenä suurena plussana on se, että kaikkien tuotteiden hintoihin sisältyy kuljetus (jopa 0.78$ led lamppuihin..) tosin tämä kostautuu siinä, että kuljetukseen menee se 2-3viikkoa normaalisti, eli hirveällä kiireellä ei kannata mitään tilata.

Tilausten maksaminen onnistuu PayPal-tilillä. Suosittelen tutustumaan verkkokaupan älyttömään laajaan valikoimaan. Tuotteet ovat laadultaan ”kiinalaisia” eli osa tuotteista toimii juuri niinkuin pitääkin ja jotkut taas eivät toimi niin hyvin.

Muutama tärkeä asia:

  • Jos tilaus yli 45e niin paketti saattaa jäädä tullin haaviin (jolloin paketti noudettava ja maksettavat arvolisänvero 23%)
  • Laserosoittimet jäävät todella suurella todennäköisyydellä tullin haaviin ja suurinosa osoittimista ylittää Suomessa sallitun tehon joten tuote lähetetään takaisin Kiinaan.

Itse tilasin ensimmäisen tilaukseni ja se sisälsi seuraavat tuoteet:

Minipossu Ledlamppu-avaimenperä (hinta $0.78)

Tilasin näitä kaksi kappaletta (vaimolle ja tyttärelle). Toinen toimii oikein hyvin ja toisessa on joku kosketusongelma ja valo jää aina silloin tällöin loistamaan vaikka ei painakkaan nappia (tämän tähden varoittelin tuossa edellä Kiinalaisesta laadusta..). Ihan kätevä mielestäni liaätä tuollainen avaimenperään jos muuten ei ole valoa. Tähän vielä sisältyi paristotkin hintaan. Tuote on jotain kovamuovia joten sitä en tiedä, että kauanko tuo oikeasti toimii käytössä ja kuinka pakkanen vaikuttaa käyttöikään.

Pinkit 3.5mm kuulokkeet iPodiin (hinta $3.56)

Vaimon iPodin omat kuulokkeet olivat menneet rikki joten tilasin ihan kokeilumielessä tälläiset kuulokket ja tänään olivat ensikäytössä ja kovasti kuulemma olivat hyvät (tuohon hintaluokkaan ;)).

Eihän nämä varmastikkaan mitkään KOSSin voittaneet ole, mutta ilmeisesti ajavat asiansa yhtähyvin kuin Applen omat oletusnappikuulokkeet. Valikoimassa on hirveästi muitakin kuulokemalleja ja värejä, joten varmasti löydät omaakin silmääsi miellyttävän mallin sieltä kaikkien mallien joukosta.

Autolaturi adapteri (+ USB-kaapeli) joka sopii kaikkiin iPod/iPhone 2G/3G/3GS-malleihin (hintaan $3.21)

Tälläistä olen etsinyt pitkään ja olikin jo lähellä, että en hakenut paikallisesta marketista sopivaan hintaan. iPhonen akku, kun ei kuitenkaan ole kaikista kestävimmästä päästä (joutuu lataamaan päivittäin) ja mukana tulee vain yksi USB-kaapeli niin tälläinen setti on välttämättömyys autoon.

Hintakaan ei ole ollut paha (vaikka ihan kaapelinkin tähden ;)). Sopii ainakin itselläni suoraa tupakansytyttimeen (tilatessa en ollut varma, että miten yhteensopiva tuo on).

Lisätietona tälläiset infot:

  • Car power adapter input: DC 12~24V
  • USB output: 5V 700mA
  • USB cable length: 100cm

Suojakuori iPhonelle (3G/3GS)

Tämä on ollut otinen välttämättömyysostos jo pidemmän aikaa ja vihdoin sain sen hankittua. Eli kyseessä on ihan kovamuovia oleva suoja iPhonen takakannelle. Suojaa ainakin suurimmilta naarmuilta. Tosin tässä on se huono puoli, että jos pitää puhelinta taskussa ja muutenkin puhelin pyörii vähän missä sattuu niin noista rei’istä menee jonkin verran pölyä takakanteen ja se voi pinttyä aika kovastikkin kiinni siihen kanteen. Eli kun ottaa suojan pois niin huomaa, että takakansi on harmaita pilkkuja täynnä..tosin ne lähtee sitten ihan pyyhkäisemällä pois.

One thought on “Gadget verkkokauppa (dealextreme.com)

Kommentointi on suljettu.