Amazing Alex

Rovio on julkaissut muutama päivä sitten uuden pelin – nimeltään Amazing Alex. Itselleni tuli heti ensimmäisenä mieleen vanha klassikkopeli The Incredible Machine. Amazing Alexissa yritetään ratkoa kenttiä joissa esim. pitää saada pallot putkien avulla määrättyyn paikkaan. Eli pelin voi kategorioida Puzzle-peliksi.

Pelin mukana tulee 100 kenttää, mutta on myös mahdollista tehdä itse lisää kenttiä ja jakaa niitä muille pelaajille ympäri maailmaa. Tällä hetkellä on tehty jo 26665 kenttää (kentät löytyvät osoitteesta: http://build.amazingalex.com/ ).

Rovio osti pelin nimellä Casey’s Contraptions ja veti sen hetkeksi markkinoilta parannellakseen sitä paremmaksi. Samalla nimi vaihtui Amazing Alexiksi. Nyt peli siis on valmis ja siitä odotetaan Angry Birdsin kaltaista menestystarinaa. Alku ainakin on pelillä ollut valloittava ja se nousi kahdeksassa tunnissa AppStoressa ykköseksi.

Pelin saat ladattua seuraavista paikoista: