WordPress Top 5 pluginit

Jos olet rakentamassa / rakentanut blogisi WordPressin päälle niin tässä on sinulle top 5 pluginit jotka suosittelen asentamaan. Pluginejä on satoja, mutta ainakin nämä on suositeltavia.

01) W3 Total Cache

Nopeuta sivusi latautumista. Luin jostain, että surffailija odottaa maksimissaan 7sek sivun latautumista ja jos sivu ei lataudu tässä ajassa niin hän siirtyy seuraavalle sivulle. W3 Total Cache parantaa sivun latautumista välimuistin avulla ja näin ollen sivusto latautuu nopeammin.

02) Relevanssi

WordPressin oma haku on todella surkea. Tätä korjaamaan on tehty Relevanssi, joka on suomalaista alkuperää ja tekee haun huomattavasti toimivammaksi. Esimerkiksi jos ei löydy tarkalla haulla niin Relevansi ehdottaa lähelle sopivilla sanoilla löytyviä vastauksia.

03) Similar posts

Näyttää saman aihepiirin kirjoitusten otsikot sivupalkissa.

04) WPtouch

Muuttaa blogisi mobiiliteemaksi jos kävijä saapuu mobiililaitteella. Näppärä ja helpottaa ihmisten surffailuja paljon. Suosittelen.

05) Login LockDown

Login LockDown tallettaa IP-osoitteen ja aikataulun jokaisesta virheellisestä kirjautumisyrityksestä. Lisäksi jos tulee liikaa kirjautumisyrityksiä lyhyessä ajassa niin Login LockDown hylkää kaikki yritykset samasta osoitteesta (estää ns. Brute Force hyökkäykset). Parantaa turvallisuutta.

 

Mitä pluginejä sinä käytät tai suosittelet? Otan ilolla kaikki ehdotukset vastaan.