Lataa Angry Birds Space

Angry Birds Space on julkaistu tänään ja saat ladattua pelin osoitteista:

Itse kokeilin hetken aikaa pelata ja on mukava huomata, että Rovio on keksinyt taas jotain uutta pelattavaa. Nyt nimittäin planeettojen  vetovoima on otettava huomioon, kun ampuu lintuja. Suosittelen testamaan. iPhone versio näytti maksavan sen 0,79e ja Macille saa appstoresta 3,99e hintaan. Ilmaiseksi en tiedä mistä saisi – eikä rehellisesti kiinnostakkaan tietää. Jos tuo summa on ylivoimaista maksaa pelistä niin sitten kannattaa palauttaa ne 4kpl pulloja/tölkkejä ja niilä saaduilla rahoilla tuon saa sitten ostettua.

 

Lisäksi kyseltiin, että mistä löytyy Nokian puhelimille kyseistä versiota (Nokia N8 ja Nokia N9), mutta ilmeisesti sitä ei vielä ole julkaistu ja Windows Phonelle ei ilmeisesti tulla julkaisemaankaan (näin Rovio oli tänään ilmoittanut). Joten teidän täytyy tyytyä valitettavasti PC tai Mac versioon.

EDIT 23.03.2012 klo 21:50: Tälläinen otsikko osui silmään Taloussanomien sivuilla:

Windows-puhelimet saavat sittenkin Angry Birds Spacen

EDIT: 23.03.2012: Linkitetty suoraa iPhone ja Mac-versiot.

 

3 thoughts on “Lataa Angry Birds Space

 1. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Hei, ei saa ainakaan vielä ladattua Nokian puhelimille.
  Nyt julkaistiin versiot iOS, Android, Mac ja PC-alustoille
  (jotka saa ladattua täältä: http://space.angrybirds.com/launch/ )

  tälläinen uutisen löysin:
  http://www.pelaajalehti.com/uutiset/rovio-tahtoo-angry-birds-spacen-kaikkialle eli jossain vaiheessa voi olla, että se tulee myös N8:lle. Tosin tänään tuli myös vastaan uutinen jossa Roviolta kertoivat, että Windows puhelimille ei ainakaan vielä ole tulossa koska on niin vähän käyttäjiä sillä alustalla 🙁

Kommentointi on suljettu.