Anonymous linux-distro

Anonymous”-aktivistit ovat julkaisseet Anonymous OS-linuxin. Järjestelmä perustuu Ubuntu 11.10 jakeluun jota on muuteltu. Mukaan on laitettu Mate-työpöytä sekä oheisohjelmat on valittu aiheeseen sopiviksi (kts. lista)

– ParolaPass Password Generator
– Find Host IP
– Anonymous HOIC
– Ddosim
– Pyloris
– Slowloris
– TorsHammer
– Sqlmap
– Havij
– Sql Poison
– Admin Finder
– John the Ripper
– Hash Identifier
– Tor
– XChat IRC
– Pidgin
– Vidalia
– Polipo
– JonDo
– i2p
– Wireshark
– Zenmap

 

Sivuston mukaan jakelu on tehty opetuksellisissa tarkoituksessa ja tarkastamaan sivujen turvallisuutta. Lisäksi kielletään tuhomasta sivuja (ironista). AntiSec Movement on torpannut kyseisen jakelun ja kertoo, että se on feikki ja suosittelevat, että kukaan ei lataa distroa koska ei tiedetä kuinka paljon jakeluversio sisältää troijalaisia.

Lisäksi myös ”oikea” Anonymous-ryhmä on kertonut twitterissä, että distro ei ole heidän käsialaansa.

The Anon OS is fake it is wrapped in trojans. RT

Tämän tähden emme myöskään linkitä distron lataussivulle.