Movemberin jälkeen

Marraskuu on nyt sitten vaihtunut joulukuuksi ja movemberi on takanapäin.

Isoksi plussaksi voin omalla kohdallani sanoa, että kestin kuukauden kuin mies ja annoin viiksien kasvaa. Alkukuusta kukaan ei oikein kommentoinut mitään, mutta loppukuusta rupesi jo kommentointia tulemaan niin työkavereiden kuin kavereidenkin suusta. Hyvä niin. Tilillisesti en saanut euroakaan ulkopuolista lahjoitusta. Lahjoituksia voi edelleen tehdä: http://mobro.co/tomik (tuo 5e on oma lahjoitus :D). Lahjoituksethan menevät Hopearahaston syöpäsäätiölle. Lahjoitussivulta näkee myös kuvan joka on otettu juuri ennenkuin ajoin viikset pois.

Muuten kuukausi oli hauska ja suurella todennäköisyydellä olen mukana myös ensi vuonna. Jos silloin kasvattaisin pelkästään kalapuikkoja, kun nyt tuo tyyli oli enemmänkin truck-driver osastoa (paitsi viimenen päivä).