Hiljaiseloa

Blogi näemmä viettänyt nyt viime viikot hiljaiseloa.

Tälläisenä hetkenä on hyvä iskeä tiskiin muutama linkkivinkki.

* TED – ideas worth spreading

Jos et tiedä mistä on kyse niin lueppa vaikka tämä wikipedian kertomus asiasta.

Sen jälkeen annan ensimmäisen videovinkin:

Mikko Hyppönen – Fighting Viruses Defending The Net 

Lisää mielenkiintoisia videoita löytyy sivulta. Jos löydät jonkun mielenkiintoisen videon niin jätä linkkivinkki vaikka kommentteihin niin saadaan muutkin katsella.

 

* VeikkausTV

Olen nyt viimeaikona katsellut VeikkausTVstä usempiakin matsejä (jalkapalloa enimmäkseen). Vielä kun saisivat kuvanlaatua paremmaksi niin loistavaa. Nyt jossain tapauksissa laatu on todella huonoa. Lisäksi VeikkausTV:n löytää sivuilta Live-vedon alta. Rahaa ei pelitilillä tarvi olla, mutta rekisteröityä Veikkauksen käyttäjäksi täytyy.

Siinä parit linkkivinkin ajankuluksi.

5 thoughts on “Hiljaiseloa

 1. Dalai

  Juttuja olisi ollut tarjolla, mutta ei energiiaa niiden laittoon. Ehkäpä tässä voisi itsekin aktivoitua… Aika ei vain tunnu riittävän ihan kaikkeen…

 2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Aivan. Yksi asia mikä pitäisi kirjoittajan oppia on tuo ”luonnosten” tekeminen. Eli oppia se, että koko kirjoitusta ei tarvi kirjoittaa yhdellä istumalla – lisäksi tuosta olisi sekin hyvä puoli, että yön yli nukuttua ja uudestaan tekstin luettuaan voisi tulla välillä vähän selvempää tekstiä itseltäni. Mutta eiköhän tämä tästä taas.

 3. Dalai

  Onpahan helpompi parantaa… Tuo Hyppösen puhe taitaa olla jo toista kertaa sivuilla. Tällä kertaa tosin suomeksi tekstitettynä…

 4. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Niinpä muuten onkin. Muistin, että olisin laittanut sen G+:aan, mutta olin näemmä myös lykännyt tännekkin.

Kommentointi on suljettu.