Hiekkamyrsky

Nykyään tuumaillaan, että ns. sivistyneessä maailmassa on luonnonvoimat selätetty. On kuitenkin tunnettu, että Amerikka on täynnä tornadoja ja Euroopassakin on tulvia melkein joka vuosi ja porukkaa lakoaa. Saati sitten lämpöön ja pakkaseen. Nämä on tapana sivuuttaa ja ajatella täällä olevan turvallista asustella. Eräs luonnonkatastrofi, johon ei NHL:n pudostuspelien aikana kiinnitetty tarpeeksi huomiota oli Phoenixin hiekkamyrsky. Kuvitelkaa Iltapäivälehtien revittely Suomessa, jos täällä tapahtuisi vastaavaa. Nokian vesikriisistäkin saatiin lööpit muutamaksi viikoksi. Flickriin on nyt kerätty muutama kuva yhteen asian tiimoilta. Vaikka asia on vakava, kuvat ovat hienoja ja osoittavat hyvin luonnon voiman. Sitä kannattaa kunnioittaa. Do not ever underestimate power of  the X-men.

Tässä linkki kuviin aiheesta.