Blinsiden uusi levy kuunneltavissa

Muistutuksena, että Blinsiden uusi levy on kuuneltavissa tässä osoitteessa. Uudelta levyltä julkaistaa viikoittain uusi biisi. Itseasiassa se on ollut jo tovin ennakkotilattavissa ja toimitukset alkavat/tuotteet toimitetaan toukokuun kuudes päivä eli hyvin pian. Mp3:t ovat ainakin ladattavissa tuolloin luulisin… Kohtapa tuonkin näkee…

PS: Tuotteet heidän verkkokaupassa on petollisen halpoja, koska niistä puuttuvat arvonlisäverot ja postikulut. No, kerranhan sitä eletään…

One thought on “Blinsiden uusi levy kuunneltavissa

  1. Dalai

    Tuli tuossa vaan mieleen, että noita biisejä voi kuunnella myös puhelimella. Nokian N8 omalla selaimella biisit eivät tietenkään kuuluneet, mutta Opera Mobile 11:lla ainakin. Hyvin popittaa ja nopeasti streamaus, joten noita voi kuunnella vaikkapa bussimatkalla. Vaihtelu virkistää…

Kommentointi on suljettu.