Tilastotietoa sivustosta

Ajattelin vähän avata teille faktatietoina, että minkä kokoinen sivusto tämä tosimies.net oikeasti on.

Tietoa sivuista:
En ole tätä tehnyt ikinä ennen, mutta katsotaan mitä tietoja saan kaivettua irti. Sivuston taustajoukkoina on muutama aktiivisempi ihminen ja muut seuraavata (jos seuraavata) passiivisesti mukana. Kirjoituksia ei ole tainnut tulla kuin kolmelta eri kirjoittajalta.

Domain hankittiin syyskuussa vuonna 2002 (oh!) ja tarkoituksena oli siis laittaa pystyyn sivu johon jokainen voi kirjoitella juuri sillä hetkellä mielessä olevia asioita. Oli ne sitten pidempiä mietintöjä jostain asiasta tai sitten vain huumorivideo pätkä youtubesta. Perusajastus ei ole tainnut kadota vieläkään mihinkään vaan joskus on virtaa kirjoittaa jostain asiasta enemmän niin silloin annan ainakin itse näppäimistön sauhuja ja kirjoitan artikkelin. Joskus tulee vain mieleen jokin jaettava asia/linkki niin sitten käyn vain sen lisäämässä tänne.

Ensimmäisen kävijäpiikin sivusto sai, kun kirjoitin Johanna Tukiaisen Blogista ja Google nappasi tämän kirjoituksen ja nosti sen hakutuloksissa todella korkealle (taisi olla 2 tai 3 sija parhaimmillaan). Tämän jälkeen ei ole tainnut samanlaista suosiota tullakkaan :). Sitten niihin tietoihin…

Faktaa Tosimies.net sivustosta:

  • 556 postausta (5,5 postausta kuukaudessa…vähän voisi parantaa :-/)
  • 460 kommenttia (oho!)

14.2.2011 – 13.3.2011 välisenä aikana:

  • 3942 absoluuttista kävijää (Kiitos kaikille kävijöille!)
  • 7186 sivun katselua
  • Surffailijoiden selaimet: 45% Firefox, 33% IE, 13% Chrome, 6% Safari
  • Käyttöjärjestelmät: 89% Windows, 6% Mac, 2% Linux, 0,69 iPhone ( \o/ ), 0,67 iPad, 0,55% Android

Suosituimmat avainsanat:

+ monia muita sanoja…