Facebook Like – nappi omalle sivulle

Nyt kun Facebook avasi mahdollisuuden lisätä mille tahansa sivulle oman Like-ominaisuuden niin enhän voinut olla lisäämättä myös mahdollisuutta tykätä Tosimies.netin postauksista. Tosin vielä on ongelmana, että tuo nappi ei näy etusivun jutuissa vaan vasta kun klikkaat postiin niin silloin saat mahdollisuuden tykätä kirjoituksesta.

WordPressiin sain sen asennettua helposti, kun lisäsin single.php tiedostoon rivit:

<iframe src=”http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<?php echo urlencode(get_permalink($post->ID)); ?>&amp;layout=standard&amp;show-faces=true&amp;width=500&amp;action=like&amp;colorscheme=light” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” style=”border:none; overflow:hidden; width:500px; height:60px”></iframe>

via (markusossi.fi)

3 thoughts on “Facebook Like – nappi omalle sivulle

  1. Päivitysilmoitus: Tweets that mention Facebook Like

Kommentointi on suljettu.