Ny o mopo keulinu – kauhiaa

Moottoripyöräilijä ajokieltoon Pudasjärvellä

Pudasjärveläinen moottoripyöräilijä määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, koska hän ajoi teollisuuskylässä pyörän keula pystyssä.Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. [via Kaleva].

Pudasjärvellä on jollain mopo keulinu. Sairaan paha rikos ottaen huomioon, että ”teollisuuskylässä” ei edes asu ketään ja siellä on muutama hassu yritys. Toinen vaihtoehto on, että jutusta on unohtunut jotain…

2 thoughts on “Ny o mopo keulinu – kauhiaa

  1. Tomi

    Tuota voi jo sanoa, että huono mäihä, että osuu vielä poliisitkin paikalle kun tekee tuollaista kauheaa rikosta…

  2. Dalai

    Juuh, ne ovat yleensä 70 km:n päässä… Tai se on rallatellu niin kauan, että poliisit ovat ehtineet paikalle…

Kommentointi on suljettu.