F1 lähetykset netistä

f1 Muropaketista bongasin tälläisen viestiketjun: F1-lähetykset netistä 2009 – ohjeet, että miten saat näkymään formulakisat tietokoneelta ilmaiseksi. Lyhyesti kyse on siitä, että BBC näyttää kisat brittiasukkaille ilmaiseksi, joten konellee asennetaan Tor ja se konffataan käyttämään brittinodea. Jolloin streami kierrätetään brittiläisen proxyn kautta omalle koneelle.

2 thoughts on “F1 lähetykset netistä

 1. Dalai

  Tor hidastaa nettiliikennettä aika kovasti, joten en ole sitä käyttänyt sitä paljoa. Lähinnä testimielessä. Suosittelen käyttämään jotain Britanniassa olevaa Proxy Serveriä tuohon tarkoitukseen, jotta streamia ei turhaan hajauteta… (Elleivät ole bannanneet tunnettuja)

  Tuolla Googlen haulla löytää jo monta:
  http://www.google.fi/search?q=free+proxy+server&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:unofficial&client=firefox-a

  Ja tässä on vielä mummo-ohjeet käyttöönottoon:
  http://jayaprakashkv.blogspot.com/2008/02/how-to-configure-firefox-to-free-proxy.html

  Oli joskus tarkoitus kirjoittaa tuosta, mutta en jaksanut, mutta näköjään pakotit laittamaan tärkeimmät 😉

Kommentointi on suljettu.