Riko rutiineita ja sekoita pääsi

Rakas päiväkirjani. Tänään on ollut todella hölmö olo. Laitoin aamulla vyön vahingossa väärin päin. Olen käynyt useasti vessassa, haronut tyhjää kädellä ja muistanut vyön olevan toisin päin. Ei siitä ollut muuta haittaa kuin, että hiirikäsi tuntuu kummalliselta – ihan kuin väärällä kädellä ohjaisin konetta ja että päässä huimaa. Small things that matter – todellakin. Täytyy pyytää kavereitani, jos heitä ylipäätään on, kokeilemaan meneekö heidän päänsä yhtä sekaisin kuin omani. Ei varmaan, joten lähdenkin tästä…

PS: Vyön kätisyyden vaihdolla ei ehkä ole mitään merkitystä vaan perjantailla…

2 thoughts on “Riko rutiineita ja sekoita pääsi

  1. Tomi

    Hmm, pitääkin testata..uskoitko, että vaihtelu virkistää tai jotain? Eikun lukeehan tuolla, että vahingossa laitoit..

Kommentointi on suljettu.