Google Chrome 2 -selain

logo_sm Googlen tekemästä selaimesta Google Chromestakin näemmä on ilmestynyt testiversio 2.o. Itse olen täysin tykästynyt Chromeen, koska se käynnistymisnopeus on jotain ihan toista kuin muilla selaimilla. Lisäksi muistinkulutus on muilla selaimilla ihan eri sfääreissä kuin Chromella.

Kuinka sitten päivittää vanhempi Chrome uudempaan. Helpoiten se onnistuu kuin lataat Chrome Channel Changer -ohjelman koneelle ja ajat sen. Siellä vaihdat ”täpin” Stablesta Deviin (ja painat Update). Sen jälkeen käynnistät Chromen ->  valitset jakoavaimen kuvan oikeasta yläreunasta -> Tietoja Google Chromesta ->Avautuvaan ikkunaan pitäisi ilmestyä ilmoitus, että on uudempi versio käytettävissä ja eikuin päivittämään.

Chromen Linux versiosta ei vieläkään ole sen enempää tietoa.

One thought on “Google Chrome 2 -selain

  1. Kalle

    Joo ei ole Linux-versiota tarjolla. Laitoin sähköpostiosoitteeni kenttään, jossa luvattiin lähettää mailia, kun Linux-versio on valmis.

    Vastauksen mukaan olenkin kiinnostunut Mac-versiosta 😀

    The form was successfully submitted. Thank you for your interest in Google Chrome for the Mac.

Kommentointi on suljettu.