Q: Joulukuusesta

Onko kellään kokemusta joulukuusesta, joka on hommattu laillisesti tai kaadettu omalta maalta? Olis tarkoitus hakea joulukuusi omalta tontilta, mutta nyt vähän arvelluttaa, että toimiiko tollanen kuusi yhtä hyvin kuin varastettu?

nimim: etten kaada omaan kuusta turhaan

4 thoughts on “Q: Joulukuusesta

 1. Kalle

  Terve,

  Ei toimi. Voit hakea ”omalta” tontilta tai vähintäänkin omalta tontilta, mutta naapurin puolelta. Ne ovat siellä paljon kauniimpia ja säilyttävät neulasensa pidempään…

 2. Make

  Samaa mieltä kuin Kalle. Mulle tuli allerginen reaktio ostetusta kuusesta ja sen jälkeen en oo voinut olla enää ostetun kuusen kanssa samassa huoneessa. Viime vuonna kokeilin muovista, siitä tuli näppyjä koko perheelle. Nyt ostin tanskalaisen melkeinkuusen, katotaan kuinka sen kanssa käy. Ensi vuonna täytyy siirtyä taas varastettuun kuuseen jos tämäkään ei auta.

 3. Make

  Tietysti jos haet sen omasta mettästä mutta pimeellä, ja Marjut seisoo passissa tien vieressä vahtimassa että kukaan ei näe, kuusi rauhoittuu ja se saattaa toimia yhtä hyvin kuin oikeasti varastettu.

 4. Teemu

  Tuntuu olevan niin vähän kokemusta noista laillisista kuusista, etten taida riskeerata joulua sen takia.

  Varastan joulukuusen – joulunahan kunnioitetaan muutenkin perinteitä.

  Rauhaisaa joulua ja menestystä vuodelle 2008!

Kommentointi on suljettu.