WordPress 4.0 + muita kuulumisia

No nyt alla hyrrää päivitetty wordpress. Näemmä edellisestä postauksesta taas kulunut hetki aikaa. Eivät ole muut oikein innostuneet kirjoittamaan mitään. Noh, jos itse taas saisi niskasta kiinni ja rupeaisi kirjoittelemaan edes jonkinlaisia kuulumisia.

Tällä hetkellä vain – yllättäen – aika on hiukan kortilla. Noh, jos yöunista vähän napsaisee.

Voisin vaikka Chromecastista kirjoittaa pienen kirjoituksen, kun nyt pääsen sellaista käyttämään. Lyhyellä käyttökokemuksella on kyllä ihan hintansa väärtti (35€). Eilen lisäksi julkistiin iPhone 6/6 plus ja Apple Watch, eli niistäkin voisi jotain raapustaa kasaan vaikka eihän noita ihan hetkeen käpistelemään pääsekkään. Oma puhelimeni on tällähetkellä iPhone 4S ja nyt voisi olla aika päivittää vähän uudempaan (ei tosin tuossa vielä ole mitään suurempaa vikaa.

2 thoughts on “WordPress 4.0 + muita kuulumisia

  1. Dalai

    Ei oo voinu kirjoittaa, kun on aina tiltannut. Tosin ehkä yksi tai kaksi juttua on jäänyt laittamatta

  2. Dalai

    No eipä tuokaan kommentti tullut puhelimen läpi oikein. Hymiö hyydytti joko Windows Phonen tai World Pressin. Loppu olisi kuulunut: että ehkä nyt on viimeisetkin tekosyyt raivattu alta…

Kommentointi on suljettu.