Ilmaista tallennustilaa netissä (20 Gigaa!)

Copy-pilvitallennuspalveluEtsitkö ilmaista tallennustilaa netistä? Dropboxihan on ollut jo kauan se ”standardi” pilvitallennuspalveluissa, mutta nyt on onneksi tullut uusia kilpailijoita ja uusin taitaa olla Copy-pilvitallennuspalvelu. Copy tarjoaa 15Gt ilmaista tallennustilaa automaattisesti. Sovelluksia löytyy Copysta kaikille yleisimmille alustoille niin Adroidille, iOSille, MacOSille, Windowsille ja Linuxille.

Lisäksi mukava ominaisuus on se, että jos jaat kaverisi kanssa esim. 1Gt:n tiedoston niin Dropboxissa teiltä molemmilta kuluu 1Gt:n verran tallennustilaa – Copy taas jakaa ja teiltä kuluu vain 500Mt/henkilö.

Nyt heillä on vielä sellainen promo käynnissä, että jos menet tästä linkistä https://copy.com?r=eBNXqT ja rekisteröidyt niin saat 5Gt lisää tilaa, eli yhteensä saat 20Gt tallennustilaa (lisäksi minä saan 5Gt myös tilaa lisää omalle tililleni. Win-Win!)

 

Tähän loppuun vielä mainosvideo Copystä: