IFTTT: If This Then That

Haluaisitko FB tagatut kuvat talteen Dropboxiin/Boxiin/SkyDriveen?? Haluaisitko Google Readerissa tähditetyt postit Evernoteen talteen? Omat Instagram kuvat automaattisesti Dropboxiin? Suosittelen tutustumaan sivustoon nimeltä IFTTT (If This Then That).

Kuulin jo aikoja sitten tästä palvelusta, mutta tänään vasta tutustuin ensimmäistä kertaa siihen kunnolla ja yllätyin positiivisesti, että mihin kaikkeen sivustolla voi tehdä automaattisia ”reseptejä”. Lisäksi kun selailee suosittuja reseptejä niin löytää monia uusia käyttötapoja.

Reseptien tekeminen on helppoa. Ensin valitaan listalta palvelu josta haluaa tietoja ja sitten valitaan, että mitä tehdään. Lisäksi saa vielä valittua monista vaihtoehdoista, että mihin tieto siirretään. Mukana on n. 60kpl eri kanavia mistä voit hakea tietoa.

Tieto haetaan taustalla joten et tarvi mitään erityisiä ohjelmistoja tiedon tallentamiseen vaan kun olet tehnyt reseptin niin se toimii sen jälkeen automaattisesti. Tietysti IFTTT sivuilla pääset ylläpitämään omia asetuksiasi ja reseptejä.