Tosimies.net 10v!

Näin se aika vain menee. Rupesin yksi ilta muistelemaan, että koska me perustettiin tämä domaini ja whois-kertoo, että 28.9.2002 on tosimies.net domaini rekisteröity. Eli viettäkäämme 10v synttäreitä!

En rehellisesti muistanut edes, että minkä näköinen oli ensimmäinen versio näistä sivuista. web.archive.org löysi ensimmäisen version lokakuulta -02 ja se näytti tältä: http://web.archive.org/web/20021018095037/http://31.217.192.158/~tosimies/

 

4 thoughts on “Tosimies.net 10v!

 1. Dalai

  No huh! Onnea paljon! Toi eka arkistoitu sivusto oli todella kaunis! Tulee ihan lukioaika mieleen 😀

 2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Joo, hiukan on muutenkin webbimaailma muuttunut noista ajoista. Yllättävän nopeasti nimittäin tuo 10v kuitenkin mennyt.

  Silloin kun kaikki tehtiin notepädillä niin miehet oli rautaa 😉

 3. Dalai

  Itseasiassa koodaan yhä UltraEditillä mieluiten eli periaatteessa menee edelleen Notepadilla. Tosin joihinkin ympäristöihin, kuten Steven lempilapseen ja muutamaan muuhun ei voi sillä enää koodata. Kai se rautakin taipuu, kun tarpeeksi taputtelee 😀

Kommentointi on suljettu.