Zlatan Ibrahimovic kirja suomeksi

Vaikka tiedän, että Marko inhoaa jalkapalloa niin silläkin uhalla kirjoitan tämän postauksen. Nimittäin tällä hetkellä on yksi urheiluaiheinen kirja joka kiinnostaisi lukea. Se on Zlatanin elämänkerta ”Minä, Zlatan Ibrahimovic”. Muutaman kommentin olen kuullut tästä jalkapalloilijan oma elämäkerrasta ja on kovasti kehuttu. Booky mainostaa kirjaa näin

 Zlatan kertoo omin sanoin parempien kaupunginosien isistä, jotka olisivat halunneet heittää hänet pihalle Malmö FF:stä. Hän kertoo kamppailuista Ajaxissa, myymisestään Juventukseen ja skandaalista, joka oli lopettaa hänen uransa. Zlatan kertoo Interistä ja voitoista, Jose Mourinhosta, maaleista ja suurista tähdistä. Hän kertoo vaimostaan Helenasta, lapsistaan ja elämästään salamavalojen tuolla puolen.

Ja hän kertoo totuuden siitä, mitä Pepe Guardiolan kanssa Barcelonassa tapahtui.

Minä, Zlatan Ibrahimovic kertoo kovasta pelistä suurseurojen kulisseissa. Se pureutuu niin syvälle jalkapallokulttuuriin, ettei yksikään kirja ole sitä tähän mennessä tehnyt.

Lisäksi se näyttää kokovartalokuvan maailman särmikkäimmästä jalkapalloilijasta, Zlatan Ibrahimovicista. Kun Zlatan siirtyi Malmöstä Ajaxiin, hän tokaisi alkajaisiksi miljonäärien pukukopissa: ”Hei, minä olen Zlatan. Keitäs perkeleitä te olette?”