Nokia Lumia 800 ja Facebook (Ongelma)


Ostin vaimokkeelle tuollaisen uuden Nokia Lumia 800:sen. Mainosteksteissä hienosti kehutaan
kuinka helposti kaikki tapahtuu ”Syötät vain Facebook-tilisi kirjautumistiedot, ja Nokia Lumia 800 hoitaa loput.

Noh, noinhan sen pitäisi käytännössä tapahtua. Entäs oikeassa maailmassa. Tiedot syötettiin niin kuin neuvottiin kin ja tsädäm! Tulee ilmoitus, että ei onnistu ja ”edellyttää toimenpiteitä” ja virhekoodi mallia 76574hj654. Ei muuta. o_O

Yritin Googlata kyseisellä virheilmoituksella, että mikä mättää tuolla koodilla, mutta yllättäen ei löydy mitään mikä valaisisi, että missä vika. Uuh, Nokia <3.

Väärästä salasanasta ei ole kyse, koska silloin tulee ihan ilmoitus, että ”väärä salasana”. En todellakaan tiedä matkapuhelimien kehittämisestä mitään, mutta luulisi että jossain vaiheessa olisi osattu puuttua tuohon, että miten ilmoitetaan käyttäjälle, että kaikki ei ole ok.

Näen heti punaista, kun tulee tuollainen ilmoitus, että ”edellyttää toimenpiteitä”, mutta ei mitään selitystä, että mitä toimenpiteitä. Onko ongelma puhelimessa? Facebookissa? Yhteydessä? ja ennenkaikkea, että miten tuo korjataan! (Kaikki ehdotukset otetaan edelleen vastaan).

Lisähuomautuksena tuo ilmoitus tulee siis silloin kun yritetään lisätä tilien kautta facebook-tiliä. Erillinen Facebookin softa pelittää ok.

 

8 thoughts on “Nokia Lumia 800 ja Facebook (Ongelma)

  1. Dalai

    Ota yhteyttä Nokian supporttiin. Kyllä sieltä vastataan. Olen itsekin kysynyt joskus… Ja hyvähän niille on kertoa, että zädäm ei toimi…

  2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    Otin yhteyttä. Viimeinen viesti mitä sieltä tuli oli: ”Valitettavasti, en löytänyt ratkaisua virhevistiisi ja jouduin laittaam asiaa eteenpäin erikoistiimillemme.”.

  3. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    No nyt tuli vastaus – ihan ympäripyöreitä ”kokeile tätä” jos ei onnistu niin ”kokeile tätä”. Ja nuo kaikki kohdat olin jo kokeillut ennemmin :-/.

Kommentointi on suljettu.