Joululahja miehelle

Kuin nenä päähän sopii mielestäni myös seuraava tuote lahjaksi miehelle (tosin voihan sen myös ihan itse tilata).

Isälleni on nimittäin jonkin aikaa tullut TEE ITSE-lehti ja olen sitä aina sillon tällöin kotona lueskellut. Nyt tajusin sitten vähän liian myöhään ilmoittaa vaemolle, että olisin ollut hyvin tyytyväinen jos olisi tilannut tuon kyseisen lehden minulle joksikin aikaa.

Itse en ole mikään älytön nikkari (rivitalossa vähän hankalaa), mutta tykkää kaikkea pientä tehdä. Kyseisessä lehdessä on joitain ihan hyviäkn vihjeitä, että miten jokin juttu tehdään. Osa artikkeleista on suoraa ostettu muualta maailmasta ja vain käännetty suomeksi. Osa on ihan kotimaista käsialaa. Lisäksi lehdestä löytyy yleensä jokin vertailu rakentamiseen liittyvästä tuotteesta. Eihän näillä ohjeilla varmaan taloa rakenneta, mutta kodin pienissä kunnostustöissä näistä voi olla jotain apuakin.

Jos siis olet miettimässä lahjaa miehelle tai sitten itse olet kiinnostunut rakentelusta niin tarkasta tämä!