Potkulautaskeittausta?

Enpä tiennyt tällaisestakaan lajista. Ei tullut omassa nuoruudessaan mieleenkään, että viittis potkulaudalla skeitata, kun oli oikeita rullalautojakin olemassa. Näyttää vähän nihkeeltä ja ei varmaan saa ihan yhtä nasevia kiksejä kuin skeittauksesta, mutta mistäpä tiedän asian oikeaa laitaa… Vanha jäärä on kuitenkin väärässä…

2 thoughts on “Potkulautaskeittausta?

  1. nssilaam

    Mulle tuli potkulautailijat tutuksi menneenä kesänä Helsingin skeittiparkeilla. Toisin ku junnuskeittarit, nämä potkulautajunnut ei väistä muita, ei arvosta vanhempia lautailijoita, hyökii yhtäaikaa minille ja sotkee ja pitää kovaa ääntä. Tämän lisäksi vielä laji tuntuis olevan aika helppo – kaikki nimittäin osaa vetää minissä vartin mittaisia raneja, kun tuolla nyt tuntus olevan mahoton pannuttaa.

    Ja kaiken lisäksi homma on helevetin ruman näköstä. En tykkää.

Kommentointi on suljettu.