Foursquaresta uusi versio Ovi Storessa ja muustakin

Nyt se on tapahtunut – Ovi Storeen on ilmestynyt uusi versio Foursquare-sovelluksesta. Eikä ollut edes täpärällä, sillä nykyinen versio olisi lopettanut toimintansa kahden päivän päästä. Olen lomalla ollessani pollannut, että milloinkohan se ilmestyy sinne ja alkanut olla jo hieman epätoivoinen. Uudesta versiosta oli jotain juttua aikaisemmin Symbian Freakissa, mutta Store ei silti näyttänyt päivitystä. Foursquare pakottaa lataamaan version Ovi Storesta, joten kehitys/beta/release -versiota en saanut käsiin mistään, joten odottelu on ollut ainoa vaihtoehto saada uusi versio. Ajattelin jo, että koko sovelluksen käyttö jää Nokian puhelimilla, koska ei ole toimivaa ohjelmaa. Ovi Mapsin check-in piirre on liian rajoittunut, koska sieltä ei löydy kuin murto-osa paikoista ja sinne ei niitä voi lisätä itse. Hyvä, että saatiin uusi versio. Nyt on Jimmyn Shout historiaa.

Muutenkin Foursquare näyttää piristymisen merkkejä Suomessakin. Ulkomailla olen tavannut yritysten tarjouksia sovelluksessa, mutta Suomessa vasta laajamittaisemmin tänä kesänä ja keväänä. Hesburgerilla taitaa olla laajin kampanja siellä. Ainakin se oli ensimmäinen jonka huomasin.

Minkälaisia tarjouksia siellä sitten on? Foursquaren kautta saa kerrosaterian kuponkihintaan, joka viides check-in saa ilmaisen pitsan ja ensimmäistä kertaa check-inin tehnyt saa kahvin ilmaiseksi. Tarjoukset ovat tavallisia, mutta saattavat ehkä vaikuttaa siihen, että kyseinen paikka tulee valituksi. Mainonta on paikkaan sidottua, se tulee helposti esille ja juurin siihen aikaan, kun kuluttaja on tekemässä ostopäätöstä. Voisiko paremmin enää olla? Tämä ei tietenkään sovi kaikkeen mainontaa, mutta tämän tyyliseen mitä mainioimmin.

Saapa nähdä milloin Foursquare kaapataan ja yhdistetään suurempaan sosiaaliseen sivustoon. Näin mainonnan kohdentaminen, kavereille jakaminen ja käyttäjien seurailu muutenkin olisi paljon helpompaa. Foursquare on yksittäisenä palveluna joskus vähän nuiva, mutta yhdistettynä toiseen laajempaan kokonaisuuteen, olisi käytännöllinen. Vähän kuten Facebookin Check-in, jota en ole koskaan käyttänyt.

PS: Tuoreimman version saa asennettua Storesta jahka odottaa, että Store näyttää päivityksiä saapuneen.

 

One thought on “Foursquaresta uusi versio Ovi Storessa ja muustakin

Kommentointi on suljettu.