Aku Ankka tarjous

Aku Ankka tarjous joka pyörii televisiossakin on mielestäni aika hyvä: Lehtikuningas tarjoaa 26 numeroa hintaa 28,90€ eli reilun euron per lehti. Olen joskus ennenkin mainostanut tätä lehteä tarjouksena, mutta silloin muistaakseni hinta oli hiukan korkeampi.

Sivusto mainostaa kyseistä lehteä näin:

Aku Ankka on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen suosituimmaksi aikakauslehdeksi, joka kuuluu kaikenikäisten suomalaisten lempilukemistoon. Akkarin suosion syy on epäilemättä sen riemukkaissa ankkatarinoissa ja taidokkaassa kuvituksessa, mutta myös rikkaassa ja oivaltavassa suomen kielessä, jota vaalitaan erityisen tarkasti. Akkaria ei suotta mainita Suomen hauskimmaksi lehdeksi! Aku Ankassa on yllätyksiä ja liitteitä läpi vuoden: tarroja, julisteita, sarjakuva- ja puuhaliitteitä, lukujärjestys ja erilaisia teemanumeroita. Lehden tilaajana kuulut automaattisesti Ankka-klubiin. Sen jäsenille on luvassa huipputarjouksia parhaista sarjakuvakirjoista ja esim. ainutlaatuisesta Ankka t-paidasta.