Lataa Angry Birds PC:lle (Ei selainversio)

Angry Birds onkin taidettu julkistaa tähän mennessä melkein kaikille muille alustoille paitsi PC:lle. No nyt siihenkin sitten on vihdoin ja viimein tullut muutos. Nimittäin Rovio julkisti pelistä vihdoin ladattavan version koneelle (Selainversio joka toimii Chromessa julkaistiin jo aiemmin).

Nyt julkaistu PC-versio on ladattavissa ilmaiseksi demo-versiona ja kokoversion saat hintaan $4,95 (maksu joko PayPalilla tai luottokortilla). Versiot toimivat täysruututilassa ja ovat käytettävissä hiirellä. Jos lataat demo-version ja pidät siitä ja päivität koko versioon niin maksun jälkeen Rovio lähettää sinulle sähköpostitse sarjanumeron joka purkaa lukitukset ja saat kokoversion käyttöön.

Siirry latamaan peli tästä: Download Angry Birds (PC)

Muista myös hauskat Angry Birds pehmoeläimet

6 thoughts on “Lataa Angry Birds PC:lle (Ei selainversio)

  1. Päivitysilmoitus: 2011: Toukokuun tilastot

  2. Päivitysilmoitus: 2011: Elokuun tilastot

  3. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    @Aku: Helpottaisi tietää, että mikä puhelin sulla on? Jokaiselle puhelinvalmistajalle, kun peli tarjoillaan eri kautta.

Kommentointi on suljettu.