3D lasit halvalla

sku_41565_1

Tiedän, että tämä rupeaa näyttämään jo Dealextremen promosivulta, mutta nyt on pakko jakaa tämä löytö teidän kanssa. Helmikuussahan aloitti antenniverkossa kanavapaikalla 13 testilähetykset Suomen ensimmäinen 3D ilmaisjakelukanava nimeltään 3D-tv (yllättävä nimivalinta). Kanavalta tulee tällä hetkellä testilähetyksiä (ei tietoa sisällöstä) tunnin-pari päivittäin (poislukien maanantai).  Kanava siis näkyy ilman mitään kikkailuja kanavapaikalta 13 ja ainoa hankinta on 3 D lasit.

Lasien hankkimista miettivälle annan tipsin, että DX myy kuvan näköisiä 3d laseja hintaan $1.74/kpl (eli jotain 1.3o€) ja tämä hinta sisältää postikulut Suomeen! Laadusta en osaa sanoa itse mitään koska en vielä ole tilannut laseja (ehkä seuraavaan tilaukseen pari voisi ottaa) mutta yleisarvosanaksi lasit ovat saaneet ***/5 (13 ääntä). Kommentoi jos sinulla on kokemusta laseista!