Angry Birds SM-kilpailut

Täytyy sanoa, että Rovio on mielestäni onnistunut todella hyvin tuotteistamaan Angry Birds pelin. Mietittäessä, että kaikki on lähtenyt iPhone pelistä (ainakin ymmärtääkseni). Sen jälkeen peliä käänneettiin eri alustoille ja mukaan tulivat niin pehmoeläimet + muut oheistuotteet. Super Bowlin väliajalla oleva mainos Angry Birds Riosta kertoo myös meneillään olevasta “lintuhuumasta”. Lisäksi heillä oli myös oma Rovio Academy jossa haettiin lisää pelinkehittäjiä töihin (hakuaika päättyi 20.2.2011).

Nyt uusimpana promotempauksena Rovio ja Nokia järjestävät yhdessä Angry Birdsin SM-kilpailut. Karsintakiertue kiertää Suomen suurimpia kaupunkeja ja finaaliin pääsee 32 parasta pelaajaa. Finaali pelataan 26.3 Kampin kauppakeskuksessa.

Miten finalistit valitaan?

“Karsintatapahtumissa pelataan kolmea Angry Birds -kenttää Nokia N8:lla. Myöhemmin ilmoitettavien kenttien yhteistuloksesta muodostuu virallinen pelitulos, joka päivitetään automaattisesti kisasivustollemme.”

Palkinnot:

Angry Birdsin Suomen mestari pääsee kaverinsa kanssa Hollywoodiin sekä lisäksi saa Nokian N8 puhelimen.

 

Jos kiinnostuit niin käy tutustumassa tarkemmin kilpailun virallisiin sivuihin.

2 thoughts on “Angry Birds SM-kilpailut

Kommentointi on suljettu.