Talouden hallintasivusto


Balancion* on verkossa toimiva palvelu henkilökohtaisen talouden hallintaan, suunnitteluun ja seurantaan.

Palvelun avulla käyttäjä voi koota yhteen talouteensa liittyviä tietoja eri lähteistä. Balancion Oy:n kehittämän työkalun avulla palvelun käyttäjät voivat noutaa tilitapahtumatietonsa eri verkkopankeista Balancion-palveluun omaan käyttöönsä. Balancionin työkalun kulloinkin tukemat verkkopankit ja muut tietolähteet on kuvattu Balancion-palvelun käyttöehdoissa. Tuetut verkkopankit ja tietolähteet voivat muuttua.

Palvelu esittää käyttäjän tulot ja menot jaoteltuna erilaisiin tulo- ja menoluokkiin. Jaottelu tapahtuu pitkälti automaattisesti perustuen Balancionin älykkääseen ja oppivaan järjestelmään. Palvelu sisältää myös muita henkilökohtaisen talouden hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia. Balancion kehittää palvelua jatkuvasti, jonka vuoksi uusia toiminnallisuuksia voidaan lisätä ja vanhoja poistaa ajoittain.

Palvelu on täysin riippumaton pankeista. Palvelua ei ole tarkoitettu maksuliikenteen hoitoon tai hallintaan. Palvelun kautta ei pysty suorittamaan maksuja tai hoitamaan muita pankkiasioita.

Kaikki palveluun tallennetut tilitapahtumatiedot on tallennettu salattuna Balancionin palvelimelle. Käyttäjä voi milloin tahansa poistaa kaikki tilitapahtumatietonsa ja muut tietonsa palvelusta. Tiedot säilyvät koko ajan käyttäjän kontrollissa. Balancionin työntekijöillä ei ole pääsyä tilitapahtumatietoihin.

Balancion ei kerää käyttäjiä koskevia tietoja kolmansista lähteistä vaan palvelu sisältää ainoastaan käyttäjän itse sinne tallettamia tai siirtämiä tietoja.

Tutustu Balancioon ilmaiseksi viikon ajan!*