Amerikkalainen jalkapallomaali

Jos tehdään touchdown niin sitten se tehdään tyylillä. Tämä onnistuu ehkä yhden kerran elämässä, mutta onneksi osui nauhalle 🙂
httpv://www.youtube.com/watch?v=8Ymtjy844OE

Itse en sen enempää amerikkalaisesta jalkapallosta ymmärrä, mutta tuo video herätti mielenkiinnon tarkastaa kyseisen lajin säännöt. Itselläni ainakin on ollut ihan hukassa, että mistä niitä pisteitä oikein tulee (Saunalahdelta…) ja paljonko mistäkin ”maalista” saa pisteitä. Noh, ensihätään löysin SAJL eli Suomen Amerikkalaisen jalkapallon liiton sivuilta hyvän ja sopivan lyhyen lajiesittelyn säännöillä.

Säännöthän on hyvä opiskella jos aikoo esimerkiksi katsastaa yhden maailman suurimmista urheilutapahtumista eli Super Bowl 2011 (tai siis Super Bowl XLV) joka pidetään Helmikuun 6pvä 2011. Ilmeisesti sen joku televisiokanava Suomessakin näyttää…