tosimiesMIX – Spotify soittolista tyhjätty

No niin, aika kauanhan tuo tosimiesMIX -soittolista saikin olla toiminnassa ennenkuin joku talipää (nimimerkki: mraisane) keksi, että poistaa kaikki kappaleet sieltä ja lisää vain Antti Tuiskua (nauran kippurassa). Nyt lista siis on tyhjä.

Testataan aloittaa alusta ja jos nyt näyttää siltä, että joku keksii uudestaan noin hauskan jutun (nauran vieläkin kippurassa) niin kai tuokin pitää sitten vain laittaa sellaiseksi että itse vain lisään kappaleita (joka ei ollut kylläkään tarkoitus). En vain uskonut, että jollain riittää mielenkiintoa tuollaiseen, mutta tietysti jos elämä ahdistaa niin pitäähän se johonkin purkaa.

Tule tänne niin saat halauksen ja tikkarin.

One thought on “tosimiesMIX – Spotify soittolista tyhjätty

Kommentointi on suljettu.