100 punnerrustaNyt löytyi tälläiselle konefriikille loistava ohjelma iTunesista, nimittäin ”100 push ups”. Eli kyseessä on ohjelma joka auttaa sinua harjoittelemaan siinä, että saat tehtyä 6 viikon kuluttua treenin aloittamisesta 100 punnerrusta yhteenmenoon. Itselleni nimittäin ainakin on helpompi seurata jonkun tekemään ohjelmarunkoa kuin ihan omin neuvoin treenamalla. Ohjelmalla oli hintaa huimat 0,79e (ja oli samalla ensimmäinen ohjelma jonka ostin iPhonelle) (Katso iTunesin esittely: one hundred push ups).

One hundred push ups” – sivustolla on kirjallisetkin listat, että kuinka monta punnerrusta kannattaa tehdä milläkin viikolla, mutta ohjelmassa kaikki on kätevästi automatisoitu joten ei tarvi muuta kuin katsoa, että montako tekee ja sitten näpyttelee lopuksi, että montako onnistui tekemään. Itse olen vasta menossa viikolla yksi joten lopputuloksesta en osaa sanoa vielä mitään.

Testi alkaa sillä, että testataan, että montako puhdasta punnerrusta pystyt tekemään tällä hetkellä. Tuloksesta riippuen sitten ryhdyt seuraamaan ohjelma runkoa joita on tehty kolmelle eri ”tasolle” 1) <5 2) 6-10 3) >10.

Miksi punnerruksia? Punnerruksia on helppo tehdä – et tarvi turhia välineitä. Punnerrukset ovat hyviä perusliikkeitä, jotka treenauttavat niin rintalihaksia, vatsalihaksia kuin ojentajiakin.

Nyt ei muuta kuin treeni intoa!

ps. löytyy myös sivusto jossa ohjataan tekemään 200 vatsalihasliikettä

One thought on “100 punnerrusta

Kommentointi on suljettu.