Saunalahti ja DNA

Olen miettinyt tämän meidän adsl-liittymän nopeuden nostamista hetken aikaa. Nykyisin on käytössä Saunalahden 2megainen, mutta DNAlla on hyvä tarjous menossa ja tarkistelin vähän hintoja niin huomasin, että maksamalla euron enemmän niin saan 8megaisen liittymän DNAlta.. (tarjous on -20% hinnoista seuraavan 18kk ajan)

Saunalahden toiminnasta muutenkin:

Laitoin heille sähköpostia ja kysyin, että onko todella niin, että vanhat asiakkaat eivät saa muuttaa liittymäänsä Tuplalaajakaistaksi (eli 2m adsl + 2m mobiililaajakaista = 28,90e/kk) koska tuntuu hiukan hölmöltä maksaa tällä hetkellä 30,90e/kk pelkästä 2megasesta..ja lisäsin viestiin, vielä että onko heidän 8megasen hinta todella 38,90.

Noh vastaus tuli muutaman päivän kuluttua:

  1. Vanhat asiakkaat eivät saa vaihtaa
  2. hinta on tuo 38,90e

Tästä menikin sitten 2min ja olin täyttelemässä DNAn sivuilla liittymätilausta. Helppo valinta varsinkin kun nykyään operaattorit itse hoitavat irtisanomiset ja uuden liittymisen.

5 thoughts on “Saunalahti ja DNA

Kommentointi on suljettu.