Rekalla pääsee poliisia pakoon?

Tässä on kaikki suurta Ameriikan malliin. Kuskikin säkitetään reilulla ylivoimalla. En tiedä miksi kaikkien pitää hyökätä yhtä aikaa laittamaan noita rautoja. Ihan kuin sillä olisi mitään mahdollisuuksia muutenkaan. Kaikki haluavat osallistua toimintaan, kuten yrittää pysäyttää rekkaa poliisiautolla? Tässä linkki videoon.

Juuh ja alussa on mainos… Sori siitä…

2 thoughts on “Rekalla pääsee poliisia pakoon?

  1. Tomi

    Laskin siitä loppukuvasta 28 poliisiautoa…tuolla rekallahan tosiaan voi hyvinkin helposti karata 28 poliisiautoa + muutamaa helikopteria karkuun. ”Taidan ajaa tämän tuonne autotalliin niin kukaan ei tiedä missä mä olen…”

  2. Kalle Artikkelin kirjoittaja

    Molemmalta osapuolelta tais olla järki kateissa tässä tapauksessa, mutta Ameriikassa kaikki on suurta kirjaimellisesti…

Kommentointi on suljettu.