OpenID

On tässä tullut muutamalla sivustolla vastaan termi ”OpenID” . Eli OpenID mahdollistaa sen, että käyttäjän tarvitsee rekisteröityä vain yhteen palveluun, ja tämän jälkeen muut palvelut voivat varmentaa käyttäjän henkilöllisyyden tämän palvelun kautta. (via Wikipedia:OpenID). Täytyy tässä vähän tarkemmin tutustua kyseiseen menetelmään.

Tämä oli enemmänkin note-to-self postaus…

4 thoughts on “OpenID

  1. Dalai

    Missään ei vain ole ohjeita miten tuota palvelua käyttäen kirjaudutaan eri palveluihin. Url omaan tunnariin käyttäjätunnukseksi vai erillinen kirjautumissivu?

  2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    Eli sivuilla jotka tukee openid-kirjautumista on erillinen ”OpenID” kirjautumiskohta, johon sitten laitetaan sen paikan url jonka tunnuksella halutaan kirjautua sisään..tämä siis henkilökohtainen tämän hetken oletus. Kunnes toisin todistetaan… =)

  3. Päivitysilmoitus: Facebook ja OpenID

Kommentointi on suljettu.