5 thoughts on “Applelta miniläppäri?

 1. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Justhan ne kielsi, että ei olisi tulossa…ja tuohan voisi olla jopa harkinnan arvoinen laite…ehkä…jos on rahaa…

 2. Kalle

  Se on varmasti paljon parempi kuin jo markkinoilla olevat :D. No se on varmaa, että niiden miniläppäri maksaa kuitenkin normaalin läppärin verran. Ei ne voi hinnoitella sitä halvemmaksi kuin touchit ja iPhonet.

  Kokemusten mukaan noi miniläppärit ovat tuskastuttavan hitaita (linuxillakin). En suosittele. Kun hintaan lisää pari sataa saa oikein läppärin. Koko on tietty toista, mutta softat pyörähtävät kivasti. Rouva T varmaan kommentoi, että ei mahdu käsilaukkuun

 3. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Joo, tuo on yksi piirre (korkean hinta ehkä toinen) joka vähän sylettää tuossa Applen toiminnassa..

Kommentointi on suljettu.