Spotify kutsuja

logoJos joku kaipailee Spotify-kutsuja niin kannattaa hihkaista Jaikun Spotify kanavalla (http://jaiku.com/channel/spotify) siellä näyttää ystävälliset ihmiset aika nopeasti jakavan kutsuja jos vain jollain vain on jäljellä kutsuja jaettavaksi.

PS. Lisäksi näyttää siltä, että ei mene kauan, että Spotify on avoin kaikille: Spotify now available to everyone in the UK.

Lisätty 31.3.2010:

Tosin nykyään varmaan on parempi kysellä Twitterin kautta: Twitter:spotify

Lisäksi jos olet kärsimätön, etkä onnistu bongamaan Jaikun kautta kutsua niin ainahan voit käyttää seuraavaa taktiikkaa:

1) Ostat 10e:n Spotify Premium palvelun ja maksat yhden kuukauden ajan. Tällöin saat kaksi kutsua Spotifyn ilmaisversioon.

2) Lähetät näistä toisen ilmaiskutsun itsellesi (ja toisen kaverille…kenen kanssa olet jakanut tuon 10e kulun 🙂

3) Lopetat maksullisen Spotify Premiumin ja jatkat ilmaisversion käyttöä.

4) Nautit musiikista.

ps. Jos jollain on ylimääräisä kutsuja niin esim. kommenteissa voi huudella. Tälläkin sivulla käy päivittäin ihmisiä etsimässä kutsuja joten autetaan jos on mahdollista.

7 thoughts on “Spotify kutsuja

 1. Kalle

  Do dih… Tänään soi Spotifyssä ensimmäinen mainos. Mainostivat jonkun ruotsalaisen bändin uutta levyä ja tais olla vielä ruotsiksi? tai englanniksi… tais se levyn nimi olla ruotsia ja mainos englanniksi :D… Yksi merkkipaalu saavutettu…

 2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Tänään tuli mulla ensimmäisen kerran suomalaisen firman mainos ja kyseessä oli Verkkokauppa.com:in mainos. Onneksi vielä suht harvaan tahtiin noitam mainoksia tulee..

 3. Kalle

  Juuh,

  On se tullut jo tällä viikolla useammin (aikaa kuunnella, kun olen lomilla). Nykyään toi Ruotsalainen ja Verkkokaupan mainos tulevat peräkkäin… Ollaan jo lähellä ärsyyntymiskynnystä 😀

Kommentointi on suljettu.