Google Maps valokuvaa pääkaupunkiseudun??

maps_logo_small_blueOsui Sektori.com:ista silmiin uutinen jossa kerrottiin, että työnvälitysfirma Kelly Services hakee työntekijää muutaman kuukauden työsuhteeseen ja työnkuvaan kuuluisi seuraava:   Saat käyttöösi yrityksen auton, jossa on kamera ja kaikki tarvittavat laitteet. Tehtäväsi on autolla valokuvata katuja ja teitä pääkaupunkiseudulla.” Työhakemuksessa ei kerrota suoraan työnantajaa ainoastaan sen, että kyseessä on yksi maailman tunnetuimmista internet-palveluja tarjoavasta yrityksestä.

Yksi mahdollinen vaihtoehto on, että Google haluaa kuvata pääkaupunkiseudun samalla tavalla kuin suurimmista kaupungeista on jo tehty (esim. kuva New Yorkin kadunpätkästä ) ja liittää kuvat omaan Google Maps -palveluun. Eli ei muuta kuin hakemusta kehiin jos asut pääkaupunkiseudulla!