Digsby – loistava IM ohjelma

digspylogo2Olen etsiskellyt viime aikoina ohjelmaa johon voisi liitää eri IM-tilit niin, että yhden ohjelman käynnistämällä, ohjelma kirjautuisi kaikkiin tileihin automaattisesti. Olen testaillut jo muutamaa softaa (miranda, pidgin) mutta nyt vihdoin löysin omaan käyttööni sopivimman.

Kyseessä siis on Digsby-ohjelma johon voit liittää niin Facebook, Gmail, Twitter, MSN, Yahoo, ICQ yms yms tilit ja näin kerralla saat ohjelman jolla hoituu niin pikaviestintä, sähköpostien seuraaminen kuin sosiaaliset verkotkin.

2 thoughts on “Digsby – loistava IM ohjelma

  1. Kalle

    Moikkelis,

    Tukeeko tuo Facebookin chat-protokollaa?

    Itse en koskaan chattaa siellä, mutta Maapo vois tykätä ;)… Vähän vois helpottaa siellä chattäystä…

  2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    Jep, tukee. Sen tähden se varmaan näyttää, että mäki olisin kokoajan FB:ssä…vaikka oikeastihan ei näin ole vaan tuo pyörii taustalla vain =D

Kommentointi on suljettu.