Wii Fit

wii-fit Tuli sitten haettua Wii Fit-kuntoiluohjelma/lauta. Oltiin jo vähän pitempään mietitty, että jos sitä vaikka hommattaisiin tuollainen. Nyt sitten kävin nappaamassa Anttilasta oman laudan mukaan. Yhden illan ensituntumalla täytyy sanoa, että eipä tullut ennen konsolilla pelattaessa hiki (siis ennen Wiitä). Nykyään tuntuu, että se on enemmän sääntö kuin poikkeus. Lajeinahan tuosta Fitistä löytyy niin Aerobista harjoittelua, Jooga, lihaskuntoharjoittelua kuin mukaansa tempaavia tasapainopelejäkin.

Nyt täytyykin lähteä näyttämään vaimolle, että miten sitä hula-hulavannetta pyöritetään..kun näyttää tekevän ennätyksiä joka lajissa.

3 thoughts on “Wii Fit

 1. Kalle

  Tuon vuoksi Maaritkin on sanonut, että voit käydä hakemassa Wiin vaikka heti :)… En ole kuitenkaan sitä vielä tehnyt –> oon hurja…

 2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Tuossa muuten on taas muutama pikku ”älyttömyys”. Esimerkiksi et voi kisailla kaverin kanssa ollenkaan. Siis että vuorotelleen esimerkiksi hyppäisi mäkeä tjms. Aina pitää erikseen mennä Wii Fit Plazalle vaihtamaan hahmo, jos haluaa että oma hahmo saa ennätykset nimiinsä…pieni mutta typerä juttu…tai sitten olen liian kilpailuhenkinen 😀

 3. Kalle

  Peli on ilmeisesti tarkoitettu yksinäisille sinkuille.

  Yleensä Nintendo on suunnitellut käytettävyyden hyväksi, mutta ton Wiin kanssa on tullut muutama kuvailemasi tapainen huti.

  Tai sitten tarkoitus on, että yksi tyyppi treenaa tarpeeksi kauan, jotta treenistä olisi mitään hyötyä –> laite ei ole tarkoitettu peliksi… vaikka se laitetaan kiinni pelikonsoliin…

Kommentointi on suljettu.