Sim City ja iPhone

Taas löytyi yksi syy ostaa iPhone/iPod Touch. EA on julkaissut vanhasta legendaarisesta Sim Citystä iVersion. Niille joilla ei ole hajuakaan, että mikä peli Sim City on niin kyseessä on peli jossa on tarkoituksena rakentaa kaupunki ja pelaajan vastuulla on kaikki niin teiden rakentaminen kuin verojen hallinointikin. Varoituksen sanana, että peli on todella koukuttava.  Uskon että monella on niin nostalgiset muistot kyseisestä pelistä, että jo sen tähden hankkivat, mutta arvioita lukiessa monet vielä kehuvat, että peli on jopa ihan pelattava kyseisillä laitteilla.

Jos omistat iTunesin konella niin seuraavaa linkkiä klikkaamalla pitäisi iTunesin avautua ja pääset tarkastelemaan Sim Cityä: Sim City @iTunes

Lisäinfoa voi lukea EAmobilen sivuilta tai sitten KonsoliFIN blogista. (via Snadiomena.net ).